از فروشگاه تخصصی آهن رویال و استعلام قیمت لحظه ای آهن و کلیه مقاطه فولادی بازدید فرمایید.

بازدید از فروشگاه
دانشنامه پروفیل و قوطی

وزن پروفیل درب و پنجره آهنی

1/5 - (1 امتیاز)

مقدمه

در صنعت ساختمان سازی، پروفیل ها نقش مهمی ایفا می کنند. پروفیل ها گروه گسترده ای از مقاطع فلزی هستند که در اشکال و انواع مختلف تولید می شوند، پروفیل ها به دو گروه پروفیل صنعتی و پروفیل ساختمانی تقسیم بندی می شود و پروفیل های ساختمانی نیز به دو دسته پروفیل های باز ساختمانی و پروفیل های بسته ساختمانی تقسیم می گردد.

پروفیل درب و پنجره در گذشته کمتر مورد استفاده قرار می گرفت اما پروفیل درب و پنجره آهنی باعث رفاه و آسایش در محیط داخلی ساختمان می شود. به کارگیری این نوع پروفیل موجب جلوگیری از ورود صدا های مختلف به داخل محیط خواهد شد. افزون بر کاربرد این نوع پروفیل ها در حفظ آرامش محیط، جلوه قشنگی نیز به ساختمان داده می شود. همچنین با به کارگیری این نوع پروفیل، از ساختمان در برابر بلایای طبیعی و همچنین شرایط مختلف آب و هوایی محافظت می شود.

اگر مهندس ساختمان قصد به کار بردن پروفیل درب و پنجره آهنی را داشته باشد، محاسبه هزینه و وزن پروفیل ها باید صورت گیرد. در این مطلب به بررسی این انواع پروفیل و محاسبه وزن پروفیل درب و پنجره آهنی می پردازیم. همراه با آهن رویال باشید.

وزن پروفیل درب و پنجره آهنی را چگونه محسابه کنیم؟

وزن پروفیل سپری درب و پنجره

پیمانکار و مهندس پروژه همواره باید وزن مصالح مورد استفاده را محاسبه نمایند. وزن پروفیل درب و پنجره آهنی نیز با توجه به ضخامت و همچنین طرح ان ها متغیر می باشد. مراحل ساخت و نحوه آن نیز در وزن پروفیل پنجره تاثیر گذار است.

در محاسبه وزن پروفیل درب و پنجره آهنی باید مشخصه هایی نظیر طول، نوع ساختار و ضخامت محصول در نظر گرفته شده و بر اساس آن وزن محاسبه شود.

فرمول محاسبه وزن پروفیل درب و پنجره آهنی برابر است با تعداد ضربدر طول بر حسب متر ضربدر وزن مخصوص پروفیل به کار رفته بر حسب کیلوگرم.

📌مقاله مرتبط

برای آشنایی بیشتر با موضوع، پیشنهاد می شود این مقاله را نیز مطالعه بفرمایید: بازار فولاد، انواع مقاطع فولادی و مصارف آن

کاربرد پروفیل درب و پنجره آهنی در ساختمان چیست؟

امروزه صنعت ساختمان سازی پیشرفت های بزرگی داشته است. همواره از فناوری های نوین در جهت ساخت و ساز استفاده می شود. یکی از مواردی که می تواند در قیمت تمام شده ساختمان تاثیر بگذارد، نوع پروفیل به کار رفته درب و پنجره آن است. پروفیل های درب و پنجره، در طرح های گوناگون و مشخصه های مختلف ساخته می شود. شکل ظاهری پروفیل مورد استفاده درب و پنجره موجب تغییر در نمای ساختمان خواهد شد. به همین جهت انتخاب پروفیل مناسب بدین منظور متناسب با دیگر اجزای ساختمان ضرورت دارد.

پروفیل هایی که برای درب و پنجره استفاده می شود، عموما ضخامت 2 یا 2.5 میلی متری دارد.

مواد اولیه به کار رفته در ساخت انواع پروفیل، چند نوع می باشد. استاندارد تولید پروفیل های درب و پنجره، پروفیل های تو خالی است که مواد اولیه آن ها ورق گرم و آهن می باشد. بدین سبب، قیمت پروفیل درب و پنجره رابطه مستقیم با قیمت ورق گرم دارد.

معرفی انواع پنجره آهنی

معرفی انواع پنجره آهنی

طرح های مورد استفاده برای پنجره آهنی در ساختمان، شامل چند طرح مختلف است. پنجره های آهنی از گذشته دور مورد استفاده قرار می گرفتند. به همین جهت در میان انواع پنجره آهنی، طرح های قدیمی نیز یافت می شود. به طور کلی انواع پنجره آهنی شامل پنجره های طرح قدیم، پنجره های آهنی جدید، پنجره فرفوژه، حفاظ پنجره آهنی و پنجره آهنی دوجداره می باشد.

پنجره های آهنی طرح قدیم، طرحی ساده دارند و شکل هندسی آن ها نیز مربع یا مستطیل است. قیمت پنجره های آهنی نوع طرح قدیم، در مقایسه با دیگر انواع پنجره آهنی کم تر است.

پنجره آهنی طرح جدید را با ترکیبی از شکل های هندسی مختلف می سازند. قیمت طرح جدید پنجره آهنی در مقایسه با دیگر انواع پنجره آهنی بیشتر است.

پنجره های فرفوژه از جنس آهن، از جمله انواع جدید آن می باشد. برای ساخت و طراحی این نوع پنجره های آهنی، فرفوژه به کار برده می شود. فرفوژه عموما کاربرد حفاظ را در پنجره های جدید دارد.

حفاظ پنجره آهنی، از جمله بخش های جداگانه این انواع پنجره است. جنس حفاظ در این نوع پنجره ها از آهن است و ممکن است جنس خود پنجره از آهن نباشد.

پنجره آهنی دو جداره نیز انواع پنجره است که عایق حرارتی و صوتی محسوب می شود. پنجره های دوجداره می توانند از جنس های مختلف باشند که از انواع این پنجره ها، نوع آهنی آن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا